Så jobbar jag

Engagerat. Med äkthet och känsla som ledord vill jag fånga det stora och omvälvande som en vacker och stämningsfull helhet. Okonstlat och ärligt; det var så här det var den dagen ni gifte er. Jag vill vara er fotograf, men även fungera som ett bollplank (jag har ju varit med på ett par bröllop) och ser det som ett erkännande när brudpar redan innan de sett en enda bild säger att det har varit så fint att ha mig med under dagen. Naturligtvis gör jag mitt yttersta för att leverera bilder i toppklass!

Under bröllopsfotograferingar har jag två kameror med mig och använder mig av dubbla minneskort i vardera kamera. Det betyder i praktiken att samtliga bilder som tas finns som dubbletter och risken att yttre omständigheter skulle skada filerna är minimal.

matildas tillvaro bröllopsfotograf umeå-26413.jpg

fotograferingar

3 timmar

Vi träffas innan vigseln och åker runt på vackra platser för att ta bilder. Jag älskar att använda naturen som en vacker kuliss, för den är enastående i antingen sin enkelhet eller i sin storhet. Porträtten lägger jag gärna 1,5-2 timmar på; tiden går snabbt och det är fint att kunna åka till olika platser och få lite olika slags bilder. Jag finns med i kyrkan både innan - för att fotografera gästerna som sitter och väntar - och såklart under vigseln.  Efter vigseln finns ofta tid för mingelbilder i anslutning till vigselplatsen. Pris: 14.000 kr.

6 timmar

Den här dagen kan ni styra ganska långt över själva. Är det roligt att ha kvar minnen från frisören och göra-sig-i-ordning-stunden med bästa vännerna? Eller känns det viktigare att ha större tid av middagen och festen dokumenterad? Välj vilka timmar jag ska vara med! Pris: 19.000 kr.

12 timmar

Det här paketet är för er som vill ha bilder från stort sett hela härliga bröllopsdagen och inte vill styra programmet efter fotografens timmar på plats i hopp om att hinna med så mycket som möjligt. Förutom förberedelsebilder, porträtt, vigsel, middagsbilder och fest finns även möjlighet för mig att fotografera lokalen, ringar och inbjudningskort/ programblad. Pris: 28.000 kr.

Alla paket inkluderar:

En engagerad fotograf
Ett bokningsmöte. Vi hörs/ ses (beroende på geografin) och pratar igenom dagen
Högupplösta bilder för privat bruk
Resa inom Sverige

och

12-timmarspaketet inkluderar även:

Ett album i storlek 20 x 20 cm med tio uppslag med de bästa bilderna från dagen
En utskrift på ett vackert, matt akvarellpapper i storlek 40 x 60 cm
Ett personligt, lösenordsskyddat webb-galleri (för både er och era vänner) med mitt urval av bilder från dagen

Hur bokar man mig?

Först av allt ska ni skicka ett mail (eller kontakta mig via min hemsida) för att höra om jag är ledig på er dag. Om svaret är ja, så pratar vi igenom dagen och bestämmer antal timmar jag ska vara på plats. Efter det skrivs ett avtal med datum, tider och hur ni får använda bilderna preciserat. I samband med det fakturerar jag 4.000 som en del av den totala summan. Resterande belopp faktureras ca en månad innan ni gifter er.

Hittar ni inget paket som passar just er? Hör av er så funderar vi ut något tillsammans!