OMDÖMEN

matildas tillvaro bröllopsfotograf umeå-23.jpg

Anna och Gunnar

Vi blev så glada, min man och jag, när vi snubblade in på Matildas instagramkonto i jakten efter vår bröllopsfotograf. Hennes konto var fyllt med fantastiska foton på glada och avslappnade brudpar och vi båda älskade stilen och känslan i bilderna.

Både jag och min man kände oss lite spända inför fotograferingen och vi undrade hur vi skulle lyckas känna oss bekväma och lugna i situationen men det hade vi INTE behövt oroa oss för. Matilda gjorde det så naturligt och trivsamt!


Matilda är magisk i sitt sätt att arbeta, så cool, proffsig, sympatisk, inkännande och med ett öga för naturens alla finheter. Och bilderna vi sen fick levererade till oss är såå fina! Vi är verkligen mer än nöjda!

matildas tillvaro fotograf umeå bröllopsfotograf-25.jpg

Linn och Victor

"För oss var det väldigt viktigt att hitta en fotograf med rätt ”stil” och känsla. Jag letade runt på instagram bland lokala bröllopsfotografer i Västerbotten och fastnade lite extra för en användare under namnet @matildastillvaro. Inte kunde jag då förstå hur rätt det skulle bli! Matilda med sitt lugn och underbara finlandssvenska dialekt var precis vad vi två ovana ”fotomodeller” behövde. Ett fantastiskt betyg tycker jag är att många av våra gäster inte ens märkte av att Matilda var på plats under middagen och ändå har hon på ett helt oslagbart sätt fångat varenda känsla, allt från tårar till skratt. Nog för att vi innan bröllopet sett hur fina bilder Matilda tar så blev vi så otroligt imponerade när vi väl fick bilderna levererade till oss. Att exempelvis en baksida på ett värmeverk kan genererar den häftigaste bakgrunden kändes under fotostunden helt orimligt men slutresultatet är ju magiskt!"

bröllopsfotograf västkusten-20.jpg

Anna och Eric

"Matilda har verkligen öga för detaljer och adderar gärna lite magi i sina bilder. Hon är behaglig, tillmötesgående och professionell och vi är så glada att hon ville vara med och föreviga vår bröllopsdag."

dop.jpg

Johanna och Emil

"Vi har anlitat Matilda som fotograf vid två tillfällen och är verkligen helnöjda! Hon är proffsig, begåvad och gör en så bekväm framför kameran med sitt varma och avslappnade sätt. Hon har blick för de speciella ögonblicken och har förmågan att fånga dem med sin egen signatur."

bröllopsfotograf umeå matildas tillvaro matilda audas björkholm.jpg

Lise och Kalle

"Efter att ha tittat på mängder av bröllopsfoton av olika fotografer så hamnade vi till slut på Matildas hemsida. Där fanns det ett citat från hennes vän som sagt ”Jag vill bo i din lins” och det var precis så som också vi kände. Att vår dag skulle förevigas på det sätt som nästan bara Matilda kan fånga. Med de fantastiska färger och den stämning som hennes bilder förmedlar. Det blev precis på det sättet också. Hon fångade vår dag och har hjälpt oss att bevara den känsla som fanns där och då. Att hon lyckas fånga människor på det sätt som hon gör beror nog mycket på att man känner sig så bekväm med Matilda. Hon är den där personen som man spontant funderar på om man kan fråga om hon vill komma hem på middag första gången man träffar henne, men man inser att det kanske skulle låta konstigt. Som fotograf är Matilda lyhörd och väldigt mån om att man ska få det som man vill. Det är även fascinerande hur hon kan röra sig så diskret och vara med på rätt tillfällen trots att man inte märker det. Det är först när man får bilderna som man inser att hon tagit fantastiska bilder precis bakom en. Även gäster på vårt bröllop berättade att de var imponerade av Matildas sätt att arbeta, att hon fanns där hela tiden men egentligen inte märktes. Det är ofta då som de bästa bilderna kan tas. Avslutningsvis, om vi skulle ha gjort om allt detta så hade vi valt Matilda igen, alla gånger. Vi ser dock fram emot att få anlita Matilda för andra typer av uppdrag framöver, vi vill nämligen fortsätta att få bo i hennes lins."

fotograf Umeå bröllopsfotograf matildas tillvaro.jpg

Beatrice och Connor

Vet inte vad jag ska säga! Vi är så otroligt glada över dessa bilder, de är helt ovärderliga för oss. Tusen tusen tack för att vi fick ta del av din talang! Både vad det gäller att fota men också av ditt proffsiga och hjärtliga sätt att vara!