omdömen

OMDÖMEN

bröllop västkusten-20.jpg

Anna och Eric

"Matilda har verkligen öga för detaljer och adderar gärna lite magi i sina bilder. Hon är behaglig, tillmötesgående och professionell och vi är så glada att hon ville vara med och föreviga vår bröllopsdag."

dop.jpg

Johanna och Emil

"Vi har anlitat Matilda som fotograf vid två tillfällen och är verkligen helnöjda! Hon är proffsig, begåvad och gör en så bekväm framför kameran med sitt varma och avslappnade sätt. Hon har blick för de speciella ögonblicken och har förmågan att fånga dem med sin egen signatur."

lise&kalle-3.jpg

Lise och Kalle

"Efter att ha tittat på mängder av bröllopsfoton av olika fotografer så hamnade vi till slut på Matildas hemsida. Där fanns det ett citat från hennes vän som sagt ”Jag vill bo i din lins” och det var precis så som också vi kände. Att vår dag skulle förevigas på det sätt som nästan bara Matilda kan fånga. Med de fantastiska färger och den stämning som hennes bilder förmedlar. Det blev precis på det sättet också. Hon fångade vår dag och har hjälpt oss att bevara den känsla som fanns där och då. Att hon lyckas fånga människor på det sätt som hon gör beror nog mycket på att man känner sig så bekväm med Matilda. Hon är den där personen som man spontant funderar på om man kan fråga om hon vill komma hem på middag första gången man träffar henne, men man inser att det kanske skulle låta konstigt. Som fotograf är Matilda lyhörd och väldigt mån om att man ska få det som man vill. Det är även fascinerande hur hon kan röra sig så diskret och vara med på rätt tillfällen trots att man inte märker det. Det är först när man får bilderna som man inser att hon tagit fantastiska bilder precis bakom en. Även gäster på vårt bröllop berättade att de var imponerade av Matildas sätt att arbeta, att hon fanns där hela tiden men egentligen inte märktes. Det är ofta då som de bästa bilderna kan tas. Avslutningsvis, om vi skulle ha gjort om allt detta så hade vi valt Matilda igen, alla gånger. Vi ser dock fram emot att få anlita Matilda för andra typer av uppdrag framöver, vi vill nämligen fortsätta att få bo i hennes lins."

connor & beatrice.jpg

Beatrice och Connor

Vet inte vad jag ska säga! Vi är så otroligt glada över dessa bilder, de är helt ovärderliga för oss. Tusen tusen tack för att vi fick ta del av din talang! Både vad det gäller att fota men också av ditt proffsiga och hjärtliga sätt att vara!