Frågor och svar

Var finns du?

Jag bor strax utanför Umeå. Umeå och kranskommunerna är därför min bas. Under sommarmånaderna är jag mycket i finländska Österbotten och jobbar även där.

Vad fotograferar du?

Det mesta! Jag fotograferar människor i olika sammanhang (porträtt, barn, gravida, bröllop...) och produkter av olika slag. Jag har ingen studio utan gör istället många av mina bilder ute i naturen eller hemma hos människor. Det gör att jag har blivit bra på att hitta platser lämpliga för fotografering också i till synes kanske oväntade fotomiljöer. Även i spöregn eller hagel går det att hitta ställen att göra en fotografering på.

Reser du?

Ja, absolut. Gärna! Kanske mest i bröllopssammanhang, ändå. Om jag önskas som bröllopsfotograf i Sverige tar jag normalt ingen extra kostnad för resor och boende vid heldagsfotograferingar.

Vad kostar en fotografering?

Det beror på vad det är för fotografering du/ ni önskar. Hör av dig/ er och berätta om era önskemål och så hittar vi en lösning som passar oss båda.

Hur bokar jag/ vi dig?

Hör av er med era frågor och tankar! Bäst är att helt enkelt ringa (+46706699900) eller maila mig på matilda(at)avbild.nu (och om du inte har fått svar på ett par dagar, kolla din skräppost/ lämna telefonnummer så att jag enkelt når dig om det är så att mail-kommunikationen inte fungerar som den ska!)

 

Vi hörs!

Matilda

Namn *
Namn
 

 

Matilda Audas Björkholm
fotograf

matilda@avbild.nu
070 66 999 00

Avbild Allehanda AB | 556867-2207