Priser, bröllopsfotografering

härligt att ni ska gifta er!

matildaaudasbjörkholm-4.jpg

Varför boka en fotograf? 

Kort sagt för att er dag är värd att minnas. Många brudpar menar att dagen går så fort. Efter bröllopsdagen är det bilderna som finns kvar och som hjälper er att komma ihåg den - troligtvis - roligaste dagen i era liv! 

hur jobbar jag?

Engagerat. Med äkthet och känsla som ledord vill jag fånga det stora och omvälvande som en vacker och stämningsfull helhet. Okonstlat och ärligt; det var så här det var den dagen ni gifte er. Jag vill vara er fotograf, men även fungera som ett bollplank (jag har ju varit med på ett par bröllop) och ser det som ett erkännande när brudpar redan innan de sett en enda bild säger att det har varit så fint att ha mig med under dagen. Naturligtvis gör jag mitt yttersta för att leverera bilder i toppklass! För er som vill läsa hur de som har anlitat mig uppfattade mig, läs omdömen. Under bröllopsfotograferingar har jag två kameror med mig och använder mig av dubbla minneskort i vardera kamera. Det betyder i praktiken att samtliga bilder som tas finns som dubbletter och risken att yttre omständigheter skulle skada filerna är minimal.

matildastillvaro-3.jpg

vilka paket finns att välja mellan?

  

 

3 timmar: 14.000 kr

Porträtt och vigsel. 

Vi träffas innan vigseln och åker runt på vackra platser för att ta bilder. Jag älskar att använda naturen som en vacker kuliss, för den är enastående i antingen sin enkelhet eller i sin storhet. Porträtten lägger jag gärna 1,5-2 timmar på; tiden går snabbt och det är fint att kunna åka till olika platser och få lite olika bilder. Jag finns med i kyrkan både innan - för att fotografera gästerna som sitter och väntar - och under vigseln.  Efter vigseln finns ofta tid för mingelbilder i anslutning till vigselplatsen.

6 timmar: 19.000 kr

Förberedelsebilder, porträtt, vigsel och del av middagen.

Den här dagen kan ni styra ganska långt över själva. Är det roligt att ha kvar minnen från frisören och göra-sig-i-ordning-stunden med bästa vännerna? Eller känns det viktigare att ha större tid av middagen och festen dokumenterad? Välj vilka timmar jag ska vara med! 

12 timmar: 28.000 kr

Nästan hela dagen! 

Det här paketet är för er som vill ha bilder från stort sett hela härliga bröllopsdagen och inte vill styra programmet efter fotografens timmar på plats i hopp om att hinna med så mycket som möjligt. Förutom förberedelsebilder, porträtt, vigsel, middagsbilder och fest finns även möjlighet för mig att fotografera lokalen, ringar och inbjudningskort/ programblad. 

matildaaudasbjörkholm-9.jpg

alla paket inkluderar

En engagerad fotograf
Ett bokningsmöte. Vi hörs/ ses (beroende på geografin) och pratar igenom dagen
Högupplösta bilder för privat bruk
Resa inom Sverige

 

Hittar ni inget paket som passar just er? Hör av er så funderar vi ut något tillsammans!

Maila mig på matilda@avbild nu/ ring 0706699900.