Med äkthet och känsla som ledord vill jag fånga er bröllopsdag och göra en visuell berättelse av den! Hur den berättelsen ser ut i efterhand beror såklart på hur många timmar jag är på plats. I dagsläget erbjuder jag fyra olika paket, läs mer om dem nedan:

3 timmar
Paketet är för er som vill ha porträttbilder, vigseln och lite mingelbilder dokumenterade från dagen. Pris: 15.000 kr.

6 timmar
Här finns det mer spelrum för er att välja vilka bilder som är viktiga. Är det förberedelsebilderna med vännerna eller vill ni hinna få lite fotografier från middagen? Välj själva hur ni vill lägga upp dagen! Pris: 22.000 kr.

10 timmar
Om ni väljer det här paketet dokumenteras stort sett hela er bröllopsdag. Förberedelsebilder, vigsel, mingelbilder, brudskål, middag och en del av festen brukar hinnas med (lite beroende på hur schemat för dagen ser ut, såklart). Pris: 28.000 kr.

12 timmar
Det här paketet rymmer ungefär allt från er bröllopsdag! Dessutom ingår ett album i 20x20 cm med tio uppslag, en vacker utskrift på ett matt akvarellpapper i 30 x 40 och ett lösenordsskyddat online-galleri för era gäster att gå in och kika i efteråt. Pris: 38.000 kr.

Bra att veta:
- för att boka mig, börja med att skriva ett mail och säg hej. Berätta vilka ni är, när ni ska gifta er och vilket paket ni är intresserade av.
- vid bokning skrivs ett avtal och 4.000 kr faktureras som en del av det totala beloppet. Resterande belopp faktureras ca en månad innan er bröllopsdag.
- resa och boende ingår i alla paket
- om fotograferingen är längre än sex timmar behöver jag mat på plats
- leveranstiden för bilderna är fyra-sex veckor (album och förstoringar kan dröja lite längre under högsäsong)

Hör av er! Kanske kan vi skapa magi tillsammans! <3