Vad härligt att ni ska gifta er!

Och så glad jag blir att ni har hittat hit! Jag heter Matilda och jag arbetar bland annat med att fotografera bröllop. Många säger att jag är bra på att fånga känsla och det är jag glad över att höra. Det är bilder som gör att vi känner något som jag vill göra. Det är fint, mäktigt och modigt att välja att vilja älska någon, den känslan vill jag att du ska hitta tillbaka till när ni ser på era bilder.

Varför ska man boka en bröllopsfotograf?

Kort sagt för att er dag är värd att minnas. Många brudpar menar att dagen går så fort - för fort! Efter bröllopsdagen är det bilderna som finns kvar och som hjälper er att komma ihåg den troligtvis roligaste dagen i era liv!

Så här jobbar jag:

Engagerat. Med äkthet och känsla som ledord vill jag fånga det stora och omvälvande som en vacker och stämningsfull helhet. Okonstlat och ärligt; det var så här det var den dagen ni gifte er. Jag vill vara er fotograf, men även fungera som ett bollplank (jag har ju varit med på ett par bröllop) och det känns bra när brudpar redan innan de sett en enda bild säger att det har varit så fint att ha mig med under dagen. Naturligtvis gör jag mitt yttersta för att leverera bilder i toppklass! För er som vill läsa hur de som har anlitat mig uppfattade mig, läs omdömen. Under bröllopsfotograferingar har jag två kameror med mig och använder mig av dubbla minneskort i vardera kamera. Det betyder i praktiken att samtliga bilder som tas finns som dubbletter och risken att yttre omständigheter skulle skada filerna är minimal. Jag vill helt enkelt att det ska kännas tryggt att ha mig på plats.

Hur bokar vi dig?

Ni hör av er, aningen via mail eller kontaktformuläret här på sidan. Ni berättar vilka ni är och när ni ska gifta er och hur många timmars fotografering ni är intresserade av. Förhoppningsvis är jag inte uppbokad och så tar vi det därifrån!

 

Vill du se mer? Besök min blogg eller Instagram!