Frukostfrämjandet ordnar workshop

Frukostfrämjandet ordnar workshop

När Frukostfrämjandet träffades tidigare i höst började vi planera för att anordna en workshop i advents-anda och i lördags var det dags! Vi ställde iordning så fint vi kunde på kontoret och öppnade dörrarna för en hoper kreativa kvinnor. Det blev frukost (givet), tillverkning av pappersstjärnor, garnering av pepparkakor och tvåltillverkning. Och det hela såg ut ungefär så här:

Read More

Födelsedagsbarnet och tisdagen

Födelsedagsbarnet och tisdagen

Idag fyller min kärlek 40 år. Det känns galet! Jag minns när han fyllde 30, det kändes som om han var gammal som gatan och det konstiga är att det inte är så länge sedan. Om lika många år till är han 50. Svindlande. Det blir så tydligt att livet är just nu; att det vi fyller dagarna med nu är det vi senare kommer att se tillbaka på och tänka att det var livet.

Read More

vardag och att jobba hemifrån

vardag och att jobba hemifrån

Jag tänker ofta på att fotograferandet gör att jag kommer i kontakt med så många härliga människor och Johanna är är sådan. Jag har fotograferat Johanna och Emil när de väntade Ilon, jag fotograferade Ilons dop och det ena ledde till det andra och idag är jag och Johanna i samma bokcirkel som ramar in vardagen med guldkant. Bara en sån sak!

Read More