Frukostfrämjandet ordnar workshop

Frukostfrämjandet ordnar workshop

När Frukostfrämjandet träffades tidigare i höst började vi planera för att anordna en workshop i advents-anda och i lördags var det dags! Vi ställde iordning så fint vi kunde på kontoret och öppnade dörrarna för en hoper kreativa kvinnor. Det blev frukost (givet), tillverkning av pappersstjärnor, garnering av pepparkakor och tvåltillverkning. Och det hela såg ut ungefär så här:

Read More

Födelsedagsbarnet och tisdagen

Födelsedagsbarnet och tisdagen

Idag fyller min kärlek 40 år. Det känns galet! Jag minns när han fyllde 30, det kändes som om han var gammal som gatan och det konstiga är att det inte är så länge sedan. Om lika många år till är han 50. Svindlande. Det blir så tydligt att livet är just nu; att det vi fyller dagarna med nu är det vi senare kommer att se tillbaka på och tänka att det var livet.

Read More

vardag och att jobba hemifrån

vardag och att jobba hemifrån

Jag tänker ofta på att fotograferandet gör att jag kommer i kontakt med så många härliga människor och Johanna är är sådan. Jag har fotograferat Johanna och Emil när de väntade Ilon, jag fotograferade Ilons dop och det ena ledde till det andra och idag är jag och Johanna i samma bokcirkel som ramar in vardagen med guldkant. Bara en sån sak!

Read More

Septemberhelg

Septemberhelg

I fredags fyllde jag år och nästan hela dagen gick i tapetserandets tecken (bra att kunna styra över sin arbetstid). Vi tapetserade om i köket och det känns så härligt och ombonat i rummet nu. Tapeter är svårt, men vi valde Borås Tapeters Nora. Egentligen har vi andra saker som är mer akuta på att-göra-listan, att bygga tvättstuga t.ex, men ibland måste man få göra det roliga framom det nyttiga för att komma ihåg att det framför allt är härligt att ha hus och inte bara jobbigt.

Read More

Vinterträdgården i Helsingfors

Vinterträdgården i Helsingfors

Det här har varit en av de bästa somrarna någonsin. Det finns många bilder och många minnen, mycket jag kan skriva om, men just idag är jag och min familj i Helsingfors och hälsar på min ena syster och idag har vi tagit våra cyklar till Vinterträdgården i Helsingfors. Det var det vackert och därför vill jag dela det här. Jag borde bo i en stad med ett gigantiskt växthus (men vill inte bo i stora städer). Se själva, så fint det är! 

Read More