vardag och att jobba hemifrån

vardag och att jobba hemifrån

Jag tänker ofta på att fotograferandet gör att jag kommer i kontakt med så många härliga människor och Johanna är är sådan. Jag har fotograferat Johanna och Emil när de väntade Ilon, jag fotograferade Ilons dop och det ena ledde till det andra och idag är jag och Johanna i samma bokcirkel som ramar in vardagen med guldkant. Bara en sån sak!

Read More

Septemberhelg

Septemberhelg

I fredags fyllde jag år och nästan hela dagen gick i tapetserandets tecken (bra att kunna styra över sin arbetstid). Vi tapetserade om i köket och det känns så härligt och ombonat i rummet nu. Tapeter är svårt, men vi valde Borås Tapeters Nora. Egentligen har vi andra saker som är mer akuta på att-göra-listan, att bygga tvättstuga t.ex, men ibland måste man få göra det roliga framom det nyttiga för att komma ihåg att det framför allt är härligt att ha hus och inte bara jobbigt.

Read More

Vinterträdgården i Helsingfors

Vinterträdgården i Helsingfors

Det här har varit en av de bästa somrarna någonsin. Det finns många bilder och många minnen, mycket jag kan skriva om, men just idag är jag och min familj i Helsingfors och hälsar på min ena syster och idag har vi tagit våra cyklar till Vinterträdgården i Helsingfors. Det var det vackert och därför vill jag dela det här. Jag borde bo i en stad med ett gigantiskt växthus (men vill inte bo i stora städer). Se själva, så fint det är! 

Read More

Rabarberpaj

Rabarberpaj

Det är ju ett sånt mervärde i att kunna laga mat eller fika på det som finns att få och hitta ute i naturen. Vår rabarber har av husets tidigare ägare blivit planterad under vinbärsbusken och mår inte jättebra. Den tynar bort mer för varje år som går och vi borde ta tag i att flytta på den. Tills det går vi till våra vänner som badar i rabarber och får lite. Igår bakade jag rabarberpaj. 

Read More