Green room workshop

För nån helg tillbaka var jag med och arrangerade en workshop som ägde rum i vackra Sävargården. Med mig hade jag Soraya och Fanny (duon som driver BYN collective), som styrde upp det visuella till en vacker helhet med temat Green room i åtanke. Jag höll i ett fotografi-pass och resonerade om bild tillsammans med våra deltagare. En del hade mycket erfarenhet av fotograferandet, andra mindre, men jag hoppas att alla fick nånting ut av dagen. (Jag hoppas att vi nån gång får till en renodlad nybörjarkurs också!)

Fanny och Soraya byggde upp miljöer både inne och ute. Sävargården har en magiskt vacker källare som gick så fint ihop med det trädgårdsrelaterade.

Vi hade dukat upp ett härligt långbord och Sävargården och Kulturbageriet stod för mat och fika!

Workshop-deltagarna var indelade i grupper och gick runt till olika stationer under dagen. Vid en station fick deltagarna använda sig av bak-rekvisita och kakor för att styla och få till fina bilder.

Vi gick även ut för att fotografera!

Tack alla deltagare, Fanny och Soraya för en fin dag i kreativitetens tecken!

Soraya, Fanny och jag.

Soraya, Fanny och jag.