Parfotografering hemma

Jag upptäckte en lucka i mina bilder. När folk gifter sig så är det fest, när de är gravida är det fokus på magen och när folk fotograferar sina familjer är det barnen som många gånger är i centrum. Jag vill fotografera kärlek, vardagskärlek. Och som alla vet så görs det bäst hemma. Jag efterlyste ett par för att testa och fick många mail med folk som var intresserade (kul!). Jag tog kontakt med första paret jag fick YES-feeling av och det visade sig vara Veronica och Hugo. I söndags ringde jag på hemma hos dem och vi pratade bild och vad jag ville gestalta. Vi drack pulverkaffe och jag gav dem lite enkla anvisningar medan jag fotograferade. YES-feelingen visade sig vara värd att ta på allvar. De var så fina med varandra.

Visst kan man kill your darlings, men jag har ingen lust med det. Här kommer massor med bilder (för de visade sig vara människor som blev bra på typ alla bilder):

Tack för förtroendet, fina Veronica och Hugo!