Linn och Victor

Det är ganska sällan jag visar en hel hög bilder från ett bröllop, men nu tänkte jag göra det. Oftast blir det bara få bilder som figurerar i Instagram-flöden och liknande. En del av er brukar fråga hur många bilder som levereras efter en heldags bröllopsfotande, för jag har valt inte skrivit ut något på hemsidan. Det brukar röra sig om ca 600 bilder, men det är lite olika. Hellre levererar jag 500 jag tycker om än krampaktigt 600 bara för att. Jag har inget att vinna på att sitta och panta på bra bilder. Ni får alla bra!

Fotografierna som jag vill visa här är tagna junis sista dag när Linn och Victor gifte sig på underbart vackra Tjarn i Nordmaling. Det är ju inte alla närapå 700 bilder från dagen, men ni får ett hum om hur det kan se ut när jag är på plats stora delar av en bröllopsdag som den här.