min fredag

En himla fin dag. Efter att jag cyklat med barnen till skolan och skickat lite bilder åkte jag iväg till Fanny på Frukostfrämjandets sammanstrålning. Annika Norlin sjöng för mig i bilen och jag kände mig så uppriktigt glad på väg till mötet med dessa härliga kvinnor.

Fannys hem är en dröm. Färgskalan är magisk!

Frukost är ju den bästa måltiden att äta med andra. Efter mitt kaffeuppehåll på ett år är frukostar faktiskt ännu lite trevligare än tidigare.

frukostfrämjandet-13887.jpg

Vi peppade varandra, smidde planer och myste med kattungarna, som nu har blivit ganska stora.

frukostfrämjandet-13950.jpg

Efter frukosten åkte jag in till Kulturbageriet och träffade Sandra. Hon är en ny, men ack så fin bekantskap. Fint att få ventilera fotografi tillsammans. Även vi har lite projekt på g.

Kl 15 började Drop in-vigslar i kyrkan och jag var med som fotograf. Jag fotograferade en hel hoper par, så det var fint. Kärlek ÄR fint. Tänk att det kommer in par som har levat tillsammans i trettiofem år och vill fortsätta göra det. Så hoppfullt. Det är även härligt med kontraster; att göra både sedan lång tid planerade sommarbröllop och spontana viglar i kyrkan en fredag i september.

Nu ska jag stupa i säng.