Födelsedagsbarnet och tisdagen

Idag fyller min kärlek 40 år. Det känns galet! Jag minns när han fyllde 30, det kändes som om han var gammal som gatan och det konstiga är att det inte är så länge sedan. Om lika många år till är han 50. Svindlande. Det blir så tydligt att livet är just nu; att det vi fyller dagarna med nu är det vi senare kommer att se tillbaka på och tänka att det var livet.

Just nu tänker jag mycket på vardagen och att aktivt leva ett liv som jag vill leva. Det handlar inte bara om vad jag fyller arbetstimmar med, utan lika mycket om de timmar på dygnet som inte är jobb.

tobias-4496.jpg

Här är vi, för nu ganska många år sedan när vi var på bröllop (jag står ju nästan alltid bakom kameran, men här är vi alla). Jag ser bilden och tänker att vi har så mycket fint tillsammans. Tre barn, släkt och många vänner som vi både kan skratta och gråta med. Vi bor i ett gammalt hus i en trevlig by där också flera av våra vänner bor. Idag var vi hemma hos Linda och Fredrik på vardagsmiddag och kladdkaka - födelsedagstobias till ära - och det är så fint att ha dem så nära, både fysiskt och hjärtligt.

Tidigare på dagen var jag på kontoret där Clara och Annakarin hade styrt ihop lite adventsfint och en föreläsning om strategi kopplat till sociala medier. Då såg det ut så här:

Hoppas att ni har haft en fin tisdag!

Matilda