nyår

Gott nytt år!

Gårdagen firade jag i Backens kyrka och fungerade som fotograf till många par som kom och gifte sig på Drop in-vigsel. Jag gillar konceptet. Alla vill inte jobba tre år för att få till sitt bröllop, alla vill inte att servetterna ska spegla vem du är och då tycker jag att det är fint att kyrkan kan erbjuda något för de som "bara" vill gifta sig utan att pruta på ceremonin, kyrkorummet eller det mäktiga orgelspelet.

Jag är mitt inne i redigeringen, men här kommer några få bilder:

nyår-4.jpg
Umeå var vackert och vintrigt och levererade verkligen! Hoppas på liknande väder när jag ska fotografera brudpar på Tjugondedag jul! 

Umeå var vackert och vintrigt och levererade verkligen! Hoppas på liknande väder när jag ska fotografera brudpar på Tjugondedag jul! 

nyår.jpg
Det är något mycket fint med hela familjer som knäböjer vid altaret!

Det är något mycket fint med hela familjer som knäböjer vid altaret!

När jag kom hem hade barnen gjort pizza och Tobias hade gjort en efterrätt med vitchoklad. Vi åt, tände tomtebloss, sa hurra för det nya året och gick och la oss. Sov på tolvslaget. Sjukt skönt!

Jag önskar dig allt fint inför 2018!