Ä-n-t-l-i-g-e-n-!

SOM jag har väntat på detta. I månader har jag varit tyst om det som jag egentligen velat berätta för alla, nämligen att jag har fått en plats på ett kreativt kontor och tillsammans är vi ett kanongäng! 

Nu är det länge sedan jag fick ett telefonsamtal av Annakarin och fick frågan om jag ville sitta med i det som jag tror kommer att vara Umeås härligaste kontor tillsammans med bl.a. Nina och  Clara men även många nya som jag ser fram emot att lära känna. Jag kommer alltså att få arbeta tillsammans med både etablerade stjärnor och mer nya (som jag själv). Vi kommer att hålla till i vad som faktiskt tidigare var huset bredvid där jag bodde; ett gammalt, gult trähus med knarr i golven, högt till tak och kakelugn. Tidigare var där en antikaffär - säger inte det allt? 

Nu får jag en plats där jag kan bjuda mina kunder på en kopp kaffe och prata om hur en fotografering riktigt går till. Jag får sitta i en vacker miljö och redigera bilder och - jag får dela dagarna tillsammans med andra kreatörer som jag både tror och hoppas att ska ge mig glädje och energi! 

Nu på lördag och söndag inviger vi härligheten. Kom förbi och säg hej och köp kanske också med dig juligheter hem! Det kommer att finnas både det ena och det andra. Öppningen till ära kommer jag även att ha något extra på gång, som jag kommer att berätta mer om senare. 

Ett fotografi från den första fotograferingen på kontoret. Må det bli många fler! 

Ett fotografi från den första fotograferingen på kontoret. Må det bli många fler!