Linn och Victor

Linn och Victor

Det är ganska sällan jag visar en hel hög bilder från ett bröllop, men nu tänkte jag göra det. Oftast blir det bara få bilder som figurerar i Instagram-flöden och liknande. En del av er brukar fråga hur många bilder som levereras efter en heldags bröllopsfotande, för jag har valt inte skrivit ut något på hemsidan. Det brukar röra sig om ca 600 bilder, men det är lite olika. Hellre levererar jag 500 jag tycker om än krampaktigt 600 bara för att. Jag har inget att vinna på att sitta och panta på bra bilder. Ni får alla bra!

Read More

Hur går en familjefotografering till?

Hur går en familjefotografering till?

Det finns någonting i mig som tycker så mycket om den krassa vardagsrealismen. Det som inte är perfekt ljus och tillrättalagt, utan som snarare väcker en känsla av hur dagarna såg ut där och då. Det finns ett mervärde i de bilder som berättar något om mjölkpaketets design, favoritboken, muggen man gillade bäst eller gosedjuren som satt uppradade på hyllan. Därför är det såna bilder jag vill göra. Det betyder tillvägagångs-mässigt att jag kommer hem till er och ni får göra vad ni vill. Spela spel, fika, baka, läsa bok, bada, fixa fredags-tacos eller klä ut er. Vad som helst som känns som om det kan fånga något av det ni gör i vardagen, som något ni kan se er själva göra också utan mig där.

Read More

Frukostfrämjandet ordnar workshop

Frukostfrämjandet ordnar workshop

När Frukostfrämjandet träffades tidigare i höst började vi planera för att anordna en workshop i advents-anda och i lördags var det dags! Vi ställde iordning så fint vi kunde på kontoret och öppnade dörrarna för en hoper kreativa kvinnor. Det blev frukost (givet), tillverkning av pappersstjärnor, garnering av pepparkakor och tvåltillverkning. Och det hela såg ut ungefär så här:

Read More

Födelsedagsbarnet och tisdagen

Födelsedagsbarnet och tisdagen

Idag fyller min kärlek 40 år. Det känns galet! Jag minns när han fyllde 30, det kändes som om han var gammal som gatan och det konstiga är att det inte är så länge sedan. Om lika många år till är han 50. Svindlande. Det blir så tydligt att livet är just nu; att det vi fyller dagarna med nu är det vi senare kommer att se tillbaka på och tänka att det var livet.

Read More